Vsa naročila še naprej pošiljamo nemoteno. Ostanite zdravi
Naročilo >

Mnenja uporabnic

Tina

55 let
"Meni je tabletke kupil mož in takrat sem dojela, da sem res grozna doma. Sedaj jih jemljem že pol leta in se počutim bolje, najbolj opazna razlika je pri vročniskih valih, ki jih skoraj ni več, precej bolje spim in sem boljše volje, saj je precej manj nihanj in migren. Opazila sem razliko tudi na koži, se mi zdi da sem dobila nazaj spet malo sijaja. Včasih si moramo priznati, da potrebujemo pomoč, saj nam lahko hormoni res ponagajajo. Všeč mi je, da gre za naravne hormone in me ne skrbi, da s tem ogrožam svoje zdravje."

Katarina

49 let
"Končno dodatki primerni za ženske v zrelih letih, ki me ne redijo in ne napihnejo. Vse pohvale!" 

Veronika

53 let
"Odličen. Same pohvale z moje strani." 

Maša

"Po treh mesecih jemanja je moje počutje veliko boljše. Dnevnih potenj (ki so bila skoraj na pol ure) skoraj nimam več. Včasih me oblije preko dneva, vendar zelo redko. Imam zgleda svojo nočno uro oblivanja med 3 in 4 uro zjutraj, vendar je to malenkost proti prej. Imam občutek, da imam več energije. Spim veliko več, kot prej, kaj je pa posledica tega, pa nebi mogla reči z zagotovostjo."

Romana

52 let
"Sem ga kupila v naši lekarni in najprej nisem opazila nič posebnega. Potem pa sem opazila, da skoraj nimam več težav s potenjem. Jemljem ga že tri mesece in ga bom še naprej." 

Marija

49 let
"Rada bi priporočila femisol vsem ženskam, ki jim menopavza krade življenje. Bila sem ena od njih. Konec vsakega dne tako utrujena in žalostna, zmedena, nenehno vroče in glavoboli... vedela sem, da tako ne morem več naprej, saj ni bilo zdravo ne zame, ne za moža. Zdravljenja s hormonskimi terapijami se malo bojim in sem se odločila najprej poskusiti kaj bolj naravnega in enostavnega. Priporočili so mi Femisol, ki ga sedaj jemljem ze skoraj dva meseca in počutim se prerojeno. Kot da je življenje spet moje in spet uživam v njem. Priporočam!"

Mateja

53 let
"Tole res deluje!  Bi pa rada poudarila, da ga morate jemati približno dva do tri mesece, da res začutite delovanje. Ne dela čudežev, vendar precej poenostavi in polepša življenje - še vedno mi kdaj hormoni nagajajo, vendar je vse skupaj v milejši obliki in precej manj pogosto, kot je bilo to na začetku. Včasih sem imela tudi po 2 vročinska vale na uro. Vročinski vali niso izginili, jih je pa precej manj in so krajši, tako da imam spet kontrolo nad hormoni in svojim življenjem."

Ana

"Zelo težko sem se sprijaznila, da je prišla že menopavza, saj se v sebi še vedno počutim precej mlajša. Kot direktorica manjšega podjetje in 3x babica potrebujem veliko energije in dobre volje, da preživim vsak dan. In tukaj so mi začeli nagajati hormoni, začela sem se počutiti tako samo in izgubljeno, kot da sem na vrtiljaku. Vsak dan je bil norišnica. Poleg tega sem na koži začela opažati globje gube, postala je bolj siva, lasje pa so izgubili volumen. Torej poleg tega, da sem se počutila grozno, tudi s svojo zunanjostjo nisem bila več zadovoljna. Odločila sem se rešiti tega in poskusila femisol. In res sem zasijala navznoter in zunaj... že samo boljše počutje mi je dalo energijo, da sem se lažje spopadala z vsakodnevnimi izzivi in tegobami. Tudi koža se je popravila."

Petra

47 let
"Femisol sedaj uživam že skoraj en mesec in že opazim razliko, saj imam manj vročinskih valov, predvsem se to pozna ponoči, ko lahko končno normalno spim in se ne prebujam vsa premočena. Tudi počutim se odlično in lažje preživim skozi dan. Vem, da moram še malo počakati za celoten vpliv, ampak zaenkrat navdušena."

Majda

48 let
"Femisol kupujem sedaj že pol leta in sem zadovoljna. Ne bom rekla, da nimam več nobenega simptoma, jih je pa zagotovo precej manj. To pomeni precej boljše spanje, manj zmedenosti in nihanj razpoloženja pri meni. In to mi povsem zadostuje. Tabletke so majhne in brez okusa, tako da jih je lahko pogoltniti. Jaz sem zadovoljna."

Vida

"Femisol me je rešil v neki točki življenja, ko se nisem več znašla med vsemi spremembami okoli mene in znotraj sebe. Že z jemanjem vsak dan se mi je zdelo, da delam nekaj dobrega zase in sem se počutila, kot da jemljem nazaj kontrolo nad telesom in življenjem. Ko so tudi ostali opazili, da se bolje počutim, sem kar zasijala. In res sem se počutila bolje, tudi spala sem bolje in bila bolje razpoložena. Priporočam ga tudi prijateljicam, menopavza ne sme biti kot nekaj groznega, če si pa lahko pomagamo."

Nina

45 let
"S samo menopavzo sem se srečala že zelo zgoraj in res ni nisem želela hormonskih terapij. Moja ginekologinja je omenila opcijo s prehranskimi dopolnili, ki so bolj naravna in šibka, ampak omilijo težave. Meni pomaga dovolj, da  nisem več tako žalostna, utrujena in raztresena ves čas."  
Vse pravice so pridržane © 2012 - 2020
Izdelava: MMstudio
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija
in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj
zapri Na spletnih straneh Femisol.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah. (več)